Menu

Route

Hotel en Folk Pub Terminus bevindt zich direkt naast het centraal station in ‘s-Hertogenbosch en is dus zeer gemakkelijk te vinden.

Het adres is: Boschveldweg 15, 5211 VG ‘s-Hertogenbosch

Openbaar vervoer; Als u met de trein of bus naar het centraal station in ‘s-Hertogenbosch reist dan moet u het station (en het stationsplein) uit lopen en dan direkt linksaf de hoek om, dan is het nog slechts 50 meter, het kan niet missen! Klik hier voor de NS routeplanner >>

Auto; Voor mensen die niet bekend zijn met de verkeerssituatie in ‘s-Hertogenbosch kan het listig zijn om ons met de auto te bereiken. Met al de merkwaardige eenrichtingstraten maakt de gemeente het u niet gemakkelijk. Het is belangrijk om aan de Noordzijde van het centraal station te geraken. Hier wat aanwijzingen (of gebruik de routeplanner onderaan deze pagina)

Vanuit het Noorden (Utrecht-Amsterdam); Als u vanuit het Noorden komt dan is het niet moeilijk; u houdt gewoon de bordjes “centraal station” aan. Vlak voordat u bij het station komt wordt u een parallelweg opgestuurd LET NU GOED OP; Terminus bevindt zich aan de laatste zijstraat (aan uw rechterhand) van deze parallelweg.

Vanuit het Zuiden (Eindhoven); Als u vanuit het Zuiden komt dan houdt u de bordjes “centraal station” aan. Als u eenmaal op de Koningsweg / Oranje Nassaulaan bent, dan bij de rontonde RECHTDOOR (richting Hedel / Maaspoort) de tunnel inrijden. Als u de tunnel uitkomt dan gaat u bij de eerste verkeerslichten linksaf en rijdt u het straatje in totdat u aan een T-splitsing komt. Hier gaat u linksaf (dit is de Boschveldweg) en deze blijft u net zolang volgen totdat u linksaf de hoek om moet. Direkt om de hoek vindt u Terminus!