Menu

Hotel

Hotel Terminus, gelegen pal naast het centraal station in ‘s-Hertogenbosch, en op loopafstand van de Brabanthallen en de Verkadefabriek, kent een lange en rijke historie, we zijn een familiebedrijf sinds 1961!.

Hotel Kamers: Wij bieden negen nette kamers aan in de volgende uitvoeringen;

4 x 3 persoons á € 105.-
3 x 2 persoons á € 70.-
2 x 1 persoons á € 38.-

De prijzen zijn per kamer per nacht, exclusief ontbijt. (Ontbijt kan besteld worden voor € 5.- p.p.)

De kamers zijn steeds goed bezet, reservering is daarom ook zeer aan te bevelen. Dat kan via tel. 073-6130666 (of bij geen gehoor: 06-86361717) of per e-mail terminusdenbosch@kpnmail.nl

De kamerprijzen zijn exclusief toeristenbelasting. U betaalt per persoon, per nacht € 3,20 aan toeristenbelasting.

De kamers zijn eenvoudig doch netjes. Op iedere kamer is een wastafel aanwezig, douche en toilet zijn echter op de gang en moeten gedeeld worden met de andere kamers. U kunt desgewenst gebruik maken van onze wasserij service.

Annuleringen worden volgens De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) behandeld. Deze voorwaarden kunt u naar wens hier downloaden: Klik voor PDF bestand.

 

 

Het spreekt voor zich dat we een zeer uitgebreide keuze aan dranken hebben daar Terminus ook een Folk Pub is.

Bereikbaarheid:
Daar Hotel Terminus vlak naast het centraal station van Den Bosch gelegen is, zijn we buitengewoon gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ook met de auto zijn wij goed te bereiken maar de verkeerssituatie is niet altijd even eenvoudig voor reizigers die niet bekend zijn met de omgeving in ‘s-Hertogenbosch. Kijk in dat geval op de speciale route pagina en bij twijfel mag u ons natuurlijk altijd even bellen of een e-mail sturen !

Omgeving:
Het centrum van Den Bosch is op loopafstand van Hotel Terminus. Maar ook de Brabanthallen, W2 Concertzaal en de Verkadefabriek bevinden zich op slechts enkele minuten lopen vanaf het hotel. De landelijk bekende bakkerij van De Groot waar de enige echte Bossche Bollen worden gemaakt ligt schuin tegenover ons hotel.