Foto Gallerij  
Foto Gallerij
Foto Gallerij
Foto Gallerij
Foto Gallerij
Foto Gallerij
Foto Gallerij

Hotel en Folk Pub Terminus bevindt zich direkt naast het centraal station in 's-Hertogenbosch en is dus zeer gemakkelijk te vinden. Openbaar vervoer; Als u met de trein of bus naar het centraal station in 's-Hertogenbosch reist dan moet u het station (en het stationsplein) uit lopen en dan direkt linksaf de hoek om, dan is het nog slechts 50 meter, het kan niet missen !

Klik hier voor de NS routeplanner.

Auto; Voor mensen die niet bekend zijn met de verkeerssituatie in 's-Hertogenbosch kan het listig zijn om ons met de auto te bereiken. Met al de merkwaardige eenrichtings-straten maakt de gemeente het u niet gemakkelijk. Het is belangrijk om aan de Noordzijde van het centraal station te geraken.

Klik hier voor een automatische routeplanner. U hoeft alleen maar de postcode van uw vertrekpunt in te vullen en de computer doet de rest ! (Mocht deze -tijdelijk- niet werken dan staan hieronder nog wat tips.)

Vanuit het Noorden (Utrecht-Amsterdam); Als u vanuit het Noorden komt dan is het niet moeilijk; u houdt gewoon de bordjes "centraal station" aan. Vlak voordat u bij het station komt wordt u een parallelweg opgestuurd LET NU GOED OP; Terminus bevindt zich aan de laatste zijstraat (aan uw rechterhand) van deze parellelweg.

Vanuit het Zuiden (Eindhoven); Als u vanuit het Zuiden komt dan houdt u de bordjes "centraal station" aan maar LET NU GOED OP; zodra u het grote verkeersplein bij Chalet Royal voorbij bent en dus echt de stad binnen komt moet u na de rotonde (u rijdt nu op de Oranje Nassaulaan) RECHTDOOR (richting Hedel / Maaspoort) en gaat u via een tunneltje onder de weg door. Als u de tunnel uitkomt dan gaat u bij de eerste verkeerslichten linksaf en rijdt u het straatje in totdat u aan een T-splitsing komt. Hier gaat u linksaf (dit is de Boschveldweg) en deze blijft u net zolang volgen totdat u linksaf de hoek om moet. Direkt om de hoek vindt u Terminus.